Ben Affleck Tracked Down A Woman Which Unmatched Him On A Matchmaking App & Delivered The Woman One V. Cringe Video Clip. Online dating: ben jij wel aantrekkelijk genoeg?

God, I Favor TikTok. Such a tea-spilling money maker. Set up beverage that is built is true is another facts, nonetheless it’s yes as crap fun to learn and speculate, now isn’t they? The newest hot TikTok involves actor Ben Affleck and a woman saying to have matched with your on a high profile dating application, Raya (we state claiming bc we have to, legitimately, but… https://datingmentor.org/pl/alua-recenzja/ the evidence is pretty damning).

Celebrity Nivine Jay took toward movie sharing application to publish, “Thinking of times I matched with Ben Affleck on Raya and think it absolutely was fake and so I unmatched your and then he delivered myself a video clip on Instagram.”

Affleck after that allegedly tracked along the girl on Instagram and delivered the woman a video clip in which according to him: “Nivine, precisely why did you unmatch me personally? It’s me.”

Catch the clip below:

Curious precisely what the genuine bang Raya is? essentially it’s a matchmaking software for greatest and partially famous people where verified celebrities sign up to meet with the one… which is why it’s very damn egotistical of Ben Affleck to assume (again, allegedly) your only need this girl would’ve unrivaled with him is because she was dubious of their personality.

Ah, no girl. Perhaps she just was actuallyn’t into your?

Various other well-known people on Raya integrate Demi Lovato, who registered after she divide with ex-boyfriend Wilmer Valderrama in 2016, Channing Tatum, whom turned into an associate after his divide from Uk performer Jessie J, and queen Lindsay Lohan.

The time of most for this are v. interesting considering Ben Affleck dumped his actress gf Ana de Armas lately and simply around sunday, he had been spotted hanging together with legendary ex, the freshly solitary Jennifer Lopez.

“They has spent opportunity collectively in L.A. within the last day,” a source affirmed of Bennifer to People. “They has some fascination with both. They Usually Have constantly respected each other.”

In the event you are rusty on your noughties trivia, Ben Affleck and Jennifer Lopez comprise a big thing between 2002 and 2004 and their ship name was Bennifer (a combination of Ben and Jennifer, obvs).

“They include family,” another insider advised men and women. “They have been company and they’ve got observed one another over time.”

Wonder if he and J.Lo reconnected after spotting each other on Raya, subsequently confirming if they were speaking-to the real deal via a cringe video clip?

Matty Galea could be the activities publisher at Pedestrian whom furthermore dabbles in woo-woo things like astrology and deposits and also already been penning horoscopes considering that the start of his career. The guy furthermore Tweets about pop music society and astrology and stuff spicy contents on Instagram .

Al maanden op Lexa, Relatieplanet, Tinder, happn of andere datingsites of -apps en nauwelijks reacties? Lees hier hoe dat komt.

Lexa, Relatieplanet, Parship, E-matching, Tinder, happn… veel singles hebben deze datingsites en -apps wel eens geprobeerd. Maar als je er veel energie insteekt en nooit een leuke date krijgt, is de lol er snel af. Sterker nog, het kan enorm frustrerend zijn als je op een datingsite staat ingeschreven, veel berichten stuurt en nauwelijks reacties krijgt. Het doet je zelfvertrouwen geen goed. Maar als je weinig tijd hebt voor singleactiviteiten, al je vrienden getrouwd zijn en jij niet met de post- of pakjesbezorger wilt trouwen, zal je toch in actie moeten komen.

Steeds meer dates en relaties via datingsites als Lexa, Relatieplanet en applications als Tinder en happn

Datingsites als Lexa en datingapps als Tinder (we beperken ons maar also tot de grootsten) leveren in steeds meer gevallen schedules en uiteindelijk ook relaties op volgens het CBS. Ze zijn steeds vaker een alternatief voor het aanspreken van vrouwen of mannen “in het wild”. Het risico voelt dan ook kleiner. Als je immers uiteindelijk tegenover iemand spot, weet je in ieder geval dat deze persoon ook op zoek is actually naar een relatie (of in ieder geval seks).

Maar hoe kan het dan dat het anderen wel lukt om schedules te krijgen via datingsites en -apps en jij weinig reacties krijgt? Lees hier het geheim!

“Online aantrekkingskracht” en “offline aantrekkingskracht”

“Online aantrekkingskracht” klinkt in eerste instantie raar. Je bent toch gewoon aantrekkelijk of niet en iedereen vind toch iemand anders aantrekkelijk? Dat was helaas maar voor een klein deel het geval: mensen zijn redelijk voorspelbaar in hun keuzes. En on the web vernauwt die – toch al vrij beperkte – blik behoorlijk en kijken mensen veelal naar dezelfde kenmerken. Als perish kenmerken goed zitten, vinden mensen je online profiel aantrekkelijk en reageren ze sneller op je profiel. Laten we eens kijken hoe het werkt.

Een datingsite als winkel vol mooie spullen

Veel mensen perish op datingsites als Lexa of Tinder zitten gedragen zich alsof het een winkel is. En in een winkel kies je nu eenmaal wat je het allermooiste vindt. Je kijkt wat rond, ziet een beeldige jurk of prachtig pak, past deze aan en als deze lekker zit en goed staat, reken je af en circle je ermee naar buiten. De jurk of het pak hebben zelf niks in te brengen, zij hangen binnenkort in jouw kast.

Alles are te koop, of toch niet?

Als je je inschrijft bij Lexa of een profiel aan maakt op Tinder, heb je in eerste instantie ook het gevoel dat je “alles kunt kopen”. Alsof je found ? 10.000,- op zak door de Bijenkorf loopt en ??n klik verwijderd bent van een leuke big date fulfilled een mooie people of vrouw. De keuze try reuze en je kan alles krijgen wat je wilt. Toch?

Hij of zij moet jou ook aantrekkelijk vinden

Er are echter ??n maar. In tegenstelling tot de jurken of het pakken in het kledingrek hebben de mannen of vrouwen op datingsites wel degelijk een eigen wil. Hij of zij moet jou namelijk ook aantrekkelijk vinden! En hoewel jij vast een heel mooi males curved, kennen zij jou nog niet. Dat is wat veel mensen zich niet goed realiseren en daar is actually waar het mis gaat. Liefde are niet te koop via een lidmaatschap van ? 24,99 of abonnement van ? 9,99.

Een kleine minderheid krijgt de meerderheid van alle reacties

10% van de aantrekkelijkste mannen en vrouwen krijgen 90% van alle reacties op de profielen. Zij worden helemaal gek van hun volle mailbox en weten niet meer wie ze moeten kiezen. En als ze al iemand kiezen, dan are het vaak perish andere knappe man of vrouw die net als jij en 50 anderen ook perish dag gereageerd heeft.

Zij hebben dus voor bijna alle andere mensen een enorme aantrekkingskracht. En als je tot die andere 90per cent behoort en internet iets minder aantrekkelijk curved, hoor je weinig. Of je krijgt de ene afwijzing na de andere, totdat je het teleurgesteld opgeeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.